Κούγιας: «Η απόφαση της Εφέσεων θα είναι ίδια με την πρώτη – Κορυφαία δικαστής η Σταμολέκα»

Κούγιας: «Η απόφαση της Εφέσεων θα είναι ίδια με την πρώτη – Κορυφαία δικαστής η Σταμολέκα»

Ο διάσημος ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μίλησε για την απόφαση του δικαστηρίου για τον αγώνα ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός στο «Καραϊσκάκης». Ο Κούγιας τόνισε ότι αναμένει ανάλογη απόφαση από την Εφέσεων και μίλησε θετικά για την πρωτοδίκη Αντιγόνη Σταμολέκα. Πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει αν είναι σοφό για τον Ολυμπιακό να απευθυνθεί στο CAS.

Για την πρωτόδικη απόφαση: Ο Κούγιας αποκάλυψε ότι προέβλεψε την επανάληψη του αγώνα από εκεί που διακόπηκε, με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν από το φύλλο αγώνος και την έκθεση του γιατρού. Εξέφρασε εκτίμηση για την πρωτοδίκη Αντιγόνη Σταμολέκα και ανέφερε πως η απόφαση είναι αναμενόμενη.

Για τη δικαστή Σταμολέκα: Ο Κούγιας αποθέωσε τη δικαστή, αποκαλώντας την κορυφαία και επίλεκτη ανακριτή, και επεσήμανε ότι πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις της.

Για την εφέσεων: Ο Κούγιας προέβλεψε ότι η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι ίδια με την πρωτοδικία. Αναφέρθηκε όμως ότι δεν γνωρίζει αν είναι φρόνιμο για τον Ολυμπιακό να προσφύγει στο CAS, καθώς δεν έχει γνώση για τον τρόπο λειτουργίας του.

Για τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ο Κούγιας προέβλεψε ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει αν εμφανιστεί όπως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, αν εμφανιστεί όπως στις προηγούμενες αγωνιστικές, είναι πιθανό να έχει δυσκολίες. Αναφέρθηκε επίσης στον παίκτη Μεϊτέ του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα.

Ο Κούγιας θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει μια καλή ομάδα, ειδικά μετά τη μεταγραφή του Ντεσπότοφ, και εξέφρασε την εκτίμησή του για τον παίκτη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους πιο όμορφους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ