Κλήρωση για τα playoffs και playouts στη Stoiximan Super League

Κλήρωση για τα playoffs και playouts στη Stoiximan Super League

Με την ολοκλήρωση της κανονικής σεζόν στο πρωτάθλημα Stoiximan Super League, σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιείται η κλήρωση για τα playoffs και playouts. Η διαδικασία αφορά τους αγώνες που θα οριστούν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στη φετινή σεζόν, υπάρχει μεγάλη μάχη για τον τίτλο, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την παραμονή στην κατηγορία. Η κλήρωση για την πρώτη εξάδα θα πραγματοποιηθεί στις 15:00, ενώ για το δεύτερο μισό της βαθμολογίας στις 15:15.

Σήμερα και αύριο αναμένεται η απόφαση για τον αγώνα μεταξύ της Κηφισιάς και του Βόλου, λόγω δικαστικής υπόθεσης με τον Αχιλλέα Μπέο. Επίσης, την Τετάρτη αναμένεται να καθοριστεί το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της διαδικασίας των αγώνων κατάταξης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω πιθανών προημιτελικών αγώνων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Conference League. Το καλεντάρι αναμένεται να παρουσιάσει προκλήσεις, καθώς η Λίγκα πρέπει να ολοκληρώσει τα πρωταθλήματα εγκαίρως λόγω του Euro 2024 που θα φιλοξενηθεί τον Ιούνιο στη Γερμανία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε την τρέχουσα βαθμολογία μετά τα εχθεσινά αποτελέσματα.

Stoiximan Super League: Κλήρωση για playoffs και playouts

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ