Κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους ένα ταλαντούχο από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ!

Κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους ένα ταλαντούχο από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αυστριακή ιστοσελίδα fussballeuropa, ο Δημήτρης Κωττάς έχει ενδιαφέρον από Ατλέτικο Μαδρίτης, Φούλαμ και Νις, με τις ομάδες να παρακολουθούν στενά τις εμφανίσεις του κυρίως στα ματς της Εθνικής Νέων.

Ο 19χρονος παίκτης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και προηγούμενη σεζόν συμμετείχε σε 17 αγώνες με την Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ. Εχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Fussballeuropa.com:

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρόκειται να συγκεντρώσει ξανά την ομάδα του για πρώτη φορά την Πέμπτη. Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Ο Δημήτρης Κωττάς, που βρίσκεται στη λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ελπίζει να εμφανίζεται τακτικά με τους επαγγελματίες κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία».

Ο Κωττάς είναι γνωστός για την αθλητικότητά του και την ικανότητά του να κάνει απλά αλλά αποτελεσματικά παιχνίδια. Με δυνατή σωματική παρουσία, προτιμά σύντομες, ασφαλείς πάσες και είναι αξιόπιστος στις μονομαχίες. Ανέδειξε την Ελλάδα σε διάφορα επίπεδα και ελπίζει σε μια λαμπρή καριέρα στο ποδόσφαιρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ