Ημέρα… Κάρμο η σημερινή στον Ολυμπιακό

Ημέρα… Κάρμο η σημερινή στον Ολυμπιακό

Η άφιξη του Νταβίντ Κάρμο περιμένεται σήμερα στον Ολυμπιακό. Παρά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στις επαφές με την Πόρτο για τον δανεισμό του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, φαίνεται πως οι δύο ομάδες έλυσαν τα προβλήματα και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την άφιξη του παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν για ενοίκιο 400 χιλιάδων ευρώ και σήμερα ρεπορτάζ αναφέρουν πως έχει πραγματοποιηθεί η συνήθης ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των Πειραιωτών και των «δράκων».

Αναμένεται λοιπόν η άφιξη του Κάρμο, ώστε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, που θα είναι δανεισμός μέχρι το τέλος της σεζόν. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται και οψιόν που φαίνεται πως θα φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ.

Ο Πορτογάλος στόπερ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους», καθώς αναμένονται θετικές εξελίξεις και από τη Λατινική Αμερική, από την Αργεντινή για τον Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντσο.

Η μικρή διαφορά, ύψους 500 χιλιάδων δολαρίων, δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να υπάρξει συμφωνία και ο παίκτης να αναχωρήσει για την Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ