Ηλιόπουλος: «Βάλτε… ζώνη ασφαλείας – Ήρθα για τίτλους στην ΑΕΚ»!

Ηλιόπουλος: «Βάλτε… ζώνη ασφαλείας – Ήρθα για τίτλους στην ΑΕΚ»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος

Για τα χαρακτηριστικά της ΑΕΚ ως σύλλογος: “Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλειο, ενώ η πορεία μου με την ομάδα ξεκίνησε πρόσφατα. Η σχέση της ΑΕΚ με τις ρίζες της είναι ορατή στην αντίσταση που έχει επιδείξει.”

Για τον Μελισσανίδη: “Η εμπιστοσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη με δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσω τίτλους για την ΑΕΚ.”

Για το όραμά του: “Προτιμώ να μιλώ με πράξεις παρά με λόγια. Ο στόχος μας είναι οι τίτλοι και η πρωταγωνιστική μας θέση.”

Για τη σχέση με τον Αλμέιδα: “Ο Αλμέιδα έχει τον πρώτο λόγο στις μεταγραφές και αυτή είναι η συνεργασία που θέλουμε να αναπτύξουμε.”

Για το μοντέλο διοίκησης: “Η ομοψυχία και η αμφισβήτηση με επιχειρήματα είναι ουσιώδης. Ακούω τις απόψεις όλων και με βάση τα επιχειρήματα αποφασίζω.”

Για τα μεταγραφικά σχέδια: “Συζητάμε και αξιολογούμε μεταγραφές από την πρώτη μέρα. Διατηρούμε μυστικότητα για να αποφευχθούν προβλήματα.”

Για τη σχέση με τους οπαδούς: “Οι οπαδοί είναι η καρδιά της ομάδας, αλλά η διοίκηση είναι υπεύθυνη για τις αποφάσεις που λαμβάνονται.”

Για τις προκλήσεις και τα όνειρά του: “Ήρθα για να πρωταγωνιστήσουμε και να κατακτήσουμε τίτλους.”

Για την υποστήριξη Έλληνων παικτών: “Αναζητούμε ταλέντα και επιθυμούμε να ενισχύσουμε τις ακαδημίες με Έλληνες ποδοσφαιριστές.”

Για τις μεταγραφές και τα σχέδια της ΑΕΚ: “Πολλές μεταγραφές είναι στον ορίζοντα. Προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις!”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ