Η Θέση της ΠΑΕ για τα Δημόσια Λεκτικά Μαρινάκη και το Μπάσκετ

Η Θέση της ΠΑΕ για τα Δημόσια Λεκτικά Μαρινάκη και το Μπάσκετ

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία ημέρες έχει γίνει πολύς ντόρος, ειδικά τώρα τις τελευταίες ώρες, κυρίως στα social media – για έναν υποτιθέμενο ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη στο μπάσκετ του Ολυμπιακού!

Από το τέλος του πρωταθλήματος και την απώλεια του τίτλου αναπτύχθηκε φημολογία για πιθανή είσοδο του στο μπάσκετ συνεργαζόμενος με τους Αγγελόπουλους. Ωστόσο, καμία επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, όπως επισημαίνει ξεκάθαρα ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Σήμερα όμως, είδαμε ένα νέο “θύελλα”, καθώς ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με φανέλα μπάσκετ του Ολυμπιακού, δημιουργώντας πανικό με τα σχόλια να ζητούν από την οικογένεια Μαρινάκη να εμπλακούν στην ΚΑΕ!

Από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αντέδρασαν στο θέμα, δηλώνοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι έτοιμοι να επενδύσουν στην ομάδα μπάσκετ και ότι η φημολογία βλάπτει μόνο τους αντιπάλους. Επιπλέον, τονίζουν ότι ο κ. Μαρινάκης και η οικογένειά του είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ ως υποστηρικτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ