Η ταυτοποίηση των φιλάθλων στην Super League γίνεται ψηφιακά μέχρι το τέλος της σεζόν

Η ταυτοποίηση των φιλάθλων στην Super League γίνεται ψηφιακά μέχρι το τέλος της σεζόν

Από τις 9 Απριλίου, η είσοδος στα γήπεδα της Super League θα γίνεται μέσω ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet, προκειμένου να ταυτοποιούνται οι φιλάθλοι. Στην παρουσίαση που έγινε στο Υπουργείο Αθλητισμού, ανακοινώθηκε ότι μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται τόσο με το νέο Ϩηφιακό σύστημα, όσο και με το παραδοσιακό, προκειμένου να γίνει η μετάβαση ομαλά και να προσαρμοστεί το κοινό στη νέα πραγματικότητα.

Γιάννης Βρούτσης (αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού): «Η κυβέρνηση δείχνει αποφασιστικότητα για αύξηση της ασφάλειας στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Η συμβολή των φιλάθλων είναι σημαντική για τη δημιουργία ασφαλών και ανοικτών γηπέδων. Η μετάβαση απαιτεί χρόνο και διαδικασία, αλλά έχουν γίνει ήδη θετικά βήματα για την αλλαγή της εικόνας στα γήπεδα».

Δημήτρης Παπαστεργίου (Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης): «Μέσα από το Wallet το εισιτήριο είναι εύκολα προσβάσιμο. Η ταυτοπροσωπία επιτρέπει την αποτελεσματική προσδιορισμό ποιος μπορεί να εισέλθει στα γήπεδα, εξοικονομώντας αστυνομικούς πόρους».

Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League): «Η συνεργασία με τους υπουργούς έχει αποδώσει αποτελέσματα στην προσπάθεια για ασφάλεια και διαφάνεια στα γήπεδα. Οι προσπάθειές μας στοχεύουν στην αποτυχία της βίας και στην εκπροσώπηση του καλύτερου για το αθλητικό πνεύμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ