Η ομάδα του Ολυμπιακού αναλαμβάνει ευθύνες για τα επεισόδια στο Βόλο: Οι πιθανές κυρώσεις

Η ομάδα του Ολυμπιακού αναλαμβάνει ευθύνες για τα επεισόδια στο Βόλο: Οι πιθανές κυρώσεις

Λόγω των πρόσφατων εκτάκτων συμβάντων στο Βόλο, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της επιβολής απαγόρευσης εντός έδρας και υψηλών χρηματικών ποινών. Αυτό παραδέχθηκε το σύλλογος, καθώς και τέσσερις ακόμα ομάδες, και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στην πειθαρχική επιτροπή της Stoiximan Super League.

Βάσει των κανόνων που παραβιάστηκαν, η ομάδα αντιμετωπίζει την πιθανότητα αποκλεισμού από 2-4 αναμετρήσεις με κλειστές τις θύρες. Ακόμη, μπορεί να της επιβληθεί χρηματική κυρώσεις που ξεκινούν από 50.000 ευρώ και μπορεί να φτάσουν μέχρι τα 250.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός υπό καθεστώς αποποινικοποίησης μιας προηγούμενης ποινής και θα πρέπει να αποζημιώσει μια ακόμα αγωνιστική, την οποία θα εκτίσει στον αγώνα με την ΑΕΚ. Εάν επιβληθεί νέα απαγόρευση εντός έδρας, αυτή θα ισχύσει και στα επόμενα παιχνίδια.

Οι τέσσερις εντός έδρας αγώνες που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ περιλαμβάνουν αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και τους ΠΑΣ, ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.

Παραθέτουμε αναλυτικά την ανακοίνωση που αφορά στις κλήσεις για απολογία:

«To Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 8-12-2023 και ώρα 13:00, τις παρακάτω ΠΑΕ: … (αναφέρονται οι κλήσεις σε όλες τις ομάδες που προκύπτουν από τα προβλήματα πειθαρχείας) …»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ