Η Κηφισιά κερδίζει με 3-0 το ματς με τον Βόλο μετά από απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου

Η Κηφισιά κερδίζει με 3-0 το ματς με τον Βόλο μετά από απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου

Η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League όσον αφορά τη φραστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τετέι αλλάζει τις καταστάσεις πριν τα play-offs. Η υπόθεση αφορά τη ρατσιστική χροιά της επίθεσης του Μπέου προς τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, τον οποίο αποκαλεί «μαϊμού» σε ένα βίντεο.

Επομένως, το ματς που είχε λήξει χωρίς γκολ καταλογίζεται υπέρ της Κηφισιάς με 3-0. Επιπλέον, ο Αχιλλέας Μπέος τιμωρείται με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 50.000 ευρώ, ενώ η ΠΑΕ Βόλος πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Μετά την απόφαση αυτή, η βαθμολογία τροποποιείται στον πίνακα. Η Κηφισιά ανέβασε στους 21 βαθμούς και την 11η θέση, ενώ ο Βόλος υποβιβάστηκε στην τελευταία θέση με 19 βαθμούς.

Αναλυτικά, η βαθμολογία για τα play-offs είναι:

7. Αστέρας Τρίπολης 31

8. Ατρόμητος 28

9. Πανσερραϊκός 27

10. ΟΦΗ 25

11. Κηφισιά 21

12. Παναιτωλικός 20

13. Βόλος 19

14. ΠΑΣ Γιάννινα 18

Η απόφαση αναφέρει:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι εγκαλούμενοι Α. Μπέος και ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε βάρος τους πειθαρχική παράβαση.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ α) στον πρώτο εγκαλούμενο Α. Μπέο i) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις (3) μήνες και ii) την χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, και β) στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ i) κατακύρωση του αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (με τέρματα 0-3) και ii) χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

Πηγή: Super League Greece Twitter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ