Η ΑΕΚ στην Ολλανδία χωρίς τον Πισάρο

Η ΑΕΚ στην Ολλανδία χωρίς τον Πισάρο

Η αποστολή της ΑΕΚ ετοιμάζεται να ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην όμορφη Ολλανδία, με αρκετές απουσίες. Λοιπόν, ο Ροδόλφο Πισάρο δε θα είναι μαζί τους, καθώς χρειάζεται χρόνο για ανάρρωση από τραυματισμό. Αυτά συμβαίνουν, είναι από το παιχνίδι.

Άλλοι που απουσιάζουν είναι οι Πινέδα και Κάλενς λόγω Copa America, και οι Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Βίντα και Τσούμπερ λόγω Euro. Να σημειωθεί επίσης ότι ετοιμάζονται για αποχώρηση οι Αθανασιάδης και Στάνκοβιτς, αλλά μέσα στη λίστα είναι ο νεοαποκτηθείς Τσιλούλης.

Η αποστολή της ΑΕΚ περιλαμβάνει: Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Θεοδωρίδης και Ζίνι.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα λάβει χώρα από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου στο Άλκμααρ. Η ΑΕΚ θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Fallon, όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι. Μετά τις 30 Ιουνίου, η ομάδα θα μεταβεί στο Μπουργκ και θα διαμείνει στο Grand Hotel, το οποίο φιλοξένησε την περσινή προετοιμασία.

Η ΑΕΚ θα παραμείνει στο Μπουργκ μέχρι τις 11 Ιουλίου, όταν και θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Κατά τη διαμονή της στην Ολλανδία, η ομάδα θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Ανυπομονούμε να δούμε την προετοιμασία της ομάδας και τη νέα σεζόν!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ