Γρηγορίου: «Αναλαμβάνω το 1/3 του υποβιβασμού του ΠΑΣ – Άσχημη ημέρα για την ομάδα»

Γρηγορίου: «Αναλαμβάνω το 1/3 του υποβιβασμού του ΠΑΣ – Άσχημη ημέρα για την ομάδα»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε ότι παίρνει μέρος στον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (0-1), ο προπονητής τόνισε ότι φέρει το 1/3 της ευθύνης για την υποβάθμιση και ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας.

Ανέφερε επίσης ότι του ζητήθηκε από τη διοίκηση να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος των play-offs, προκειμένου να δείξει σοβαρότητα.

Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικά τα λεγόμενα του Γρηγορίου:

«Νομίζω το σημερινό παιχνίδι είναι η αποτύπωση όλου του διαστήματος που είμαι στην ομάδα, γιατί πραγματικά πολλά παιχνίδια, όπως και το σημερινό, είχαν ανάλογη κατάληξη. Προφανώς θέλαμε σήμερα μόνο τους 3 βαθμούς για να έχουμε μαθηματικές ελπίδες. Ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν κυρίαρχοι, είχαμε σημαντικές ευκαιρίες και πολλές προϋποθέσεις. Στο β’ ημίχρονο είχαμε περίπου την ίδια εικόνα, άλλα χωρίς κλασικές ευκαιρίες. Θέλαμε τη νίκη για να διατηρήσουμε τις μαθηματικές ελπίδες μας. Παρ’ όλα αυτά, ήρθε ξανά μία ήττα που μας έχει γίνει συνήθεια. Είμαστε στην πιο άσχημη θέση, δεν υπάρχουν ελπίδες. Είναι μία άσχημη μέρα γι’ αυτήν την ιστορική ομάδα.
Προσωπικά ζητώ συγνώμη από τον υπέροχο κόσμο, τη συγνώμη που μου αναλογεί. Δεδομένα θα βρει τον δρόμο του ο ΠΑΣ Γιάννινα, θα επανέλθει, αυτό αρμόζει στον ΠΑΣ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο με βάση όσα έχω ζήσει κι έχω δει εδώ. Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Είμαστε όλοι το ίδιο στενοχωρημένοι.

Αν κάναμε μία αναδρομή στον χρόνο, ενδεχομένως να κάναμε κάποια πράγματα διαφορετικά για να αποφύγουμε όλο αυτό που έγινε. Έχουμε πει και έχουμε αναλύσει πολλά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα να πούμε πολλά, παρά μόνο να αναλογιστούμε τι έχει συμβεί».

Αναφορικά με το μερίδιο ευθύνης του και για το γιατί δεν βελτίωσε την ομάδα κατά τη διάρκεια της θητείας του:

«Το έχω ονομάσει το μερίδιο που μου αναλογεί. Παγκοσμίως οι ομάδες χτίζονται από το καλοκαίρι, όχι στα μέσα της χρονιάς. Δεν διορθώνονται όλα μερικές φορές, αν και προσπαθείς. Δεν μπόρεσα να επιτύχω τα σχέδια που είχα στο μυαλό μου».

Ανεξαρτήτως των συνθηκών, δεν μπόρεσα να επιτύχω αυτό που είχα σκοπό.

Όσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα του χρόνου:

«Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα είναι ο πρόεδρος. Η κύρια προτεραιότητα είναι άλλα θέματα στην ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ