Γκαγκάτσης: «Ο Σαββίδης έχει δεσμευτεί για το νέο γήπεδο – Υπάρχει πιθανότητα πώλησης του Κωνσταντέλια»

Γκαγκάτσης: «Ο Σαββίδης έχει δεσμευτεί για το νέο γήπεδο – Υπάρχει πιθανότητα πώλησης του Κωνσταντέλια»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης επιβεβαίωσε ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην κατασκευή της νέας Τούμπας, καθώς αυτό έχει υποσχεθεί ο Ιβάν Σαββίδης, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που ενέκρινε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 13 εκατομμύρια ευρώ.
«Εάν ο κ. Σαββίδης δηλώνει ότι θα γίνει το γήπεδο, τότε θα πραγματοποιηθεί. Οποιαδήποτε εξέλιξη θα ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ», επέμεινε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Όσον αφορά το εάν θα συμμετάσχει ως υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ, δεν παρείχε σαφή απάντηση: «Όταν έρθει η στιγμή, θα ανακοινωθούν όλα. Θα δούμε. Την Κυριακή υπάρχει μια συγκέντρωση. Εάν αποφασίσω να συμμετάσχω, θα το κάνω υπό το όνομα Μάκης Γκαγκάτσης. Φυσικά, ο ΠΑΟΚ θα υποστηρίξει την υποψηφιότητά μου, αλλά αυτό είναι όλο όσον αφορά στο θέμα», ανέφερε.
Σχετικά με τα ενδεχόμενα σενάρια πώλησης του Κωνσταντέλια, εξήγησε: «Θα γίνει ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Δεν αποκλείω την πώληση του Κωνσταντέλια, αλλά ούτε την αποκλείω. Οι παίκτες έχουν τις δικές τους φιλοδοξίες να αναπτύξουν το ταλέντο τους σε δυνατότερα πρωταθλήματα και να λάβουν μεγαλύτερες αμοιβές. Έτσι λειτουργεί η αγορά του ποδοσφαίρου. Η συζήτηση μου θυμίζει τι ειπώθηκε πέρυσι μετά την αποχώρηση των Ίνγκασον και Αουγκούστο, όταν όλοι προέβλεπαν την πέμπτη θέση για τον ΠΑΟΚ και τελικά κατέκτησε το πρωτάθλημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ