Γενική Είσοδος 25€ στο Ματς της Λαμίας με τον Ολυμπιακό

Γενική Είσοδος 25€ στο Ματς της Λαμίας με τον Ολυμπιακό

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Λαμία:

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φίλους για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για την 4η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs, την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, στις 17:00 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”.

Η διάθεση θα γίνεται:

Είτε ηλεκτρονικά 24/7 μέσω viva.gr πατώντας ΕΔΩ,

Είτε από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) Τρίτη 02/04 έως Πέμπτη 04/04 από τις 09:00 έως τις 17:00, Παρασκευή 05/04 από τις 09:00 έως τις 19:00 και Σάββατο 06/04 από τις 10:00 έως τις 14:00.

ΔΕΝ θα λειτουργούν εκδοτήρια στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” την ημέρα του αγώνα.

ΔΕΝ θα εκδοθούν καθόλου προσκλήσεις στον αγώνα.

Για την έκδοση εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 25€

Κερκίδες: 3,4, 5, 6,7 τιμή: 30€

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι όλοι όσοι προσέρχονται στο γήπεδο οφείλουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποίησης. Ο νόμος υποχρεώνει άπαντες σε έλεγχο και οποιαδήποτε άρνηση αποκλείει την είσοδο στο γήπεδο.

Με το νέο αυστηρότατο νομικό πλαίσιο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500€ από την Αστυνομία. Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

Κάθε καπνογόνο, φωτοβολίδα, κροτίδα, μπουκάλι, κάθε αντικείμενο που μπορεί να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, σημαίνει κλείσιμο του γηπέδου! Οι ποινές είναι διοικητικές και έρχονται πλέον απευθείας από την πολιτεία. Συν τις όποιες επιπρόσθετες προκύπτουν από τα πειθαρχικά όργανα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 3 μ.μ. και, λόγω των αυστηρών ελέγχων, οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός και ταλαιπωρία κατά την πρόσβασή τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Όλοι μαζί πρέπει να προσαρμοστούμε και να προστατεύσουμε την ομάδα και το γήπεδό μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο γήπεδο θα λειτουργούν πλέον ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης υψηλής ευκρίνειας με σκοπό την συνολική εποπτεία των χώρων της αθλητικής εγκατάστασης καθώς και των προσώπων που βρίσκονται σ’ αυτή κατά τη διάρκεια των αγώνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ