Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς Λαμία-Παναθηναϊκός

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς Λαμία-Παναθηναϊκός

Όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί για τον αγώνα ανάμεσα στη Λαμία και τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την 21η Απριλίου στις 17:00 στο ΔΑΚ Λαμία “Αθ. Διάκος”.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 εκφράζει τις ευχαριστίες της για το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο sold-out της φετινής σεζόν και καλεί όλους τους φιλάθλους να παρευρεθούν στο γήπεδο.

Επιπλέον, οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 3 μ.μ. και οι φίλαθλοι καλούνται να εμφανιστούν έγκαιρα προκειμένου να διεξαχθούν οι απαραίτητοι ελέγχοι και να αποφευχθούν τυχόν ανασφάλειες και καθυστερήσεις στην πρόσβασή τους στις κερκίδες.

Είναι υποχρεωτικό για όλους τους φιλάθλους να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, προκειμένου να συμμορφωθούν με το νέο νομικό πλαίσιο που ισχύει. Κάθε παράβαση θα επιφέρει σοβαρές ποινές τόσο για τον φίλαθλο όσο και για την ΠΑΕ.

Τέλος, οποιαδήποτε πράξη όπως η χρήση πυροτεχνημάτων, κροτίδων ή αντικειμένων που μπορεί να πέσουν στον αγωνιστικό χώρο θα οδηγήσει στο κλείσιμο του γηπέδου με τις σχετικές συνέπειες που προβλέπονται από την ποινική νομοθεσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ