Εβδομάδα… Φορτούνη στον Ολυμπιακό!

Εβδομάδα… Φορτούνη στον Ολυμπιακό!

Μόλις ένας μήνας απομένει για την έναρξη της προετοιμασίας στον Ολυμπιακό. Οι ιθύνοντες του συλλόγου, επικοινωνούν με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σχεδιάζοντας το ϡρόστερ και εξετάζοντας τις επιδόσεις των παικτών κατά την κατάκτηση του Conference League.

Ένας από αυτούς τους παίκτες είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είναι σε αμφισβήτηση καθώς το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του μήνα. Υπάρχει μία αισιοδοξία για την παραμονή του στην ομάδα. Ούτε επίσημα ούτε έμμεσα δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις, αλλά οι εφημερίδες μιλούν για μια «εβδομάδα του Φορτούνη», υποδεικνύοντας πως η υπόθεση θα ξεκαθαριστεί στις προσεχείς μέρες.

Η απόφαση αναμένεται να παρθεί μετά από την συνάντηση του Φορτούνη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού έχουν προηγηθεί συζητήσεις με τους μάνατζερ και τους συνεργάτες του επιχειρηματία για τις απαιτήσεις και τις προθέσεις των δύο πλευρών.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει εκφράσει την επιθυμία του για τη διατήρηση του Φορτούνη στην ομάδα, καθώς έχει βρει τον κατάλληλο ρόλο γι’αυτόν και τονέχει αξιοποιήσει αποδίδοντας στο γήπεδο με 11 γκολ και 19 ασίστ, τελειώνοντας τη σεζόν με double-double.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ