Εορτάζοντας έναν αιώνα της ΑΕΚ: Ιστορική γιορτή στην “Αγιά Σοφιά” με χιλιάδες οπαδούς!

Εορτάζοντας έναν αιώνα της ΑΕΚ: Ιστορική γιορτή στην “Αγιά Σοφιά” με χιλιάδες οπαδούς!

Η ΑΕΚ γιόρτασε τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην OPAP Arena!

Σε μια ιστορική γιορτή, η ομάδα μετέτρεψε το νέο της γήπεδο σε χώρο λατρείας, με χιλιάδες φίλους του συλλόγου να γεμίζουν τις εγκαταστάσεις και να ζουν στιγμές χαράς δίπλα στην “Ένωση”.

Οι εικόνες από την OPAP Arena αντικατοπτρίζουν τη χαρά στις εκφράσεις όλων όσων παρευρέθηκαν στο γενέθλιο πάρτι των 100 ετών, το οποίο ξεκίνησε από νωρίς στο γήπεδο και εξαπλώθηκε σε όλη την περιοχή.

Οι θρύλοι της ομάδας ήταν παρόντες, αλλά και οι νέοι παίκτες που αγωνίζονται με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Οι πύλες της OPAP Arena άνοιξαν στις 16:00 και ο κόσμος γέμισε το γήπεδο ετοιμαζόμενος για μια λαμπερή εκδήλωση. Τα συνθήματα και ο ύμνος της ομάδας έδιναν τον ρυθμό, με την πτήση του επετειακού αερόστατου να είναι ανάμεσα στα επικείμενα γεγονότα.

Ο Ματίας Αλμέιδα, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες παρευρέθηκαν, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, να εκφράζει τις ευχές του μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο που προβλήθηκε στην αρένα.

Ο μύθος της ομάδας, Θωμάς Μαύρος, εξέφρασε τη χαρά του για τις επιτυχίες της, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος εξέφρασε την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα.

Με εντυπωσιακό χορευτικό σόου και αναβοσβήνοντα κεράκια στην τούρτα, η γιορτή της ΑΕΚ συνοδεύτηκε από επίδειξη αερόστατου. Αν και η πτήση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω ανέμου, σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, εορτάζοντας τα 100 χρόνια της ΑΕΚ, που αποτελούν μόνο την αρχή!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ