Ελίασον: «Αφήνω το μέλλον μου στην ΑΕΚ και στον ατζέντη μου – Έκανα την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου»

Ελίασον: «Αφήνω το μέλλον μου στην ΑΕΚ και στον ατζέντη μου – Έκανα την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου»

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε για όλα σε μια μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στη Sportbladet, ενώ βρισκόταν στην Αθήνα. Ο 28χρονος αναφέρθηκε στην κλήση του στην εθνική Σουηδίας, την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με την ΑΕΚ, αλλά και στο μέλλον του, το οποίο αφήνει στην ΑΕΚ και τον ατζέντη του.

«Είναι πραγματικά λυπηρό. Αν ο Άρης είχε σκοράρει στο 95′ κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα παίρναμε το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Σουηδός για τη μάχη του φετινού τίτλου στην Ελλάδα.

Σχολιάζοντας την κλήση στην εθνική Σουηδίας, είπε: «Φυσικά, είναι κάτι μεγάλο για μένα. Η εθνική ομάδα της Σουηδίας ήταν πάντα ένα όνειρο, ήθελα να ενταχθώ σ’ αυτήν με οποιοδήποτε κόστος. Είναι εξίσου σημαντικό που εξελίχθηκα ως παίκτης και ως άνθρωπος».

Ο Σουηδός εξτρέμ αναφέρθηκε στην επιθετική φύση της ΑΕΚ, λέγοντας πως απολαμβάνει πολύ το κλαμπ και την πόλη της Αθήνας. Σχετικά με τη σεζόν του με 12 ασίστ και 8 γκολ, επισήμανε ότι αυτή ήταν η καλύτερη στην καριέρα του, λόγω εμπειρίας και τοποθέτησής του στο γήπεδο.

Αναφορικά με τη ρήτρα των 8.500.000 ευρώ, είπε πως αφήνει τις αποφάσεις στον ατζέντη του και στην ΑΕΚ, λαμβάνοντας υπόψη τον καλό και ευτυχισμένο τρόπο ζωής που έχει στην Ελλάδα. Αναφορικά με το ενδιαφέρον από την Γκρέμιο, δήλωσε πως είναι ένας καλός σύλλογος όπου ίσως θα ήταν ενδιαφέρον να παίξει κάποια στιγμή στο μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ