Εισιτήρια μόνο για κατόχους διαρκείας στο ΠΑΣ-Παναθηναϊκός – Το ίδιο θα ισχύσει με όλους τους μεγάλους

Εισιτήρια μόνο για κατόχους διαρκείας στο ΠΑΣ-Παναθηναϊκός – Το ίδιο θα ισχύσει με όλους τους μεγάλους

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε ότι οι αγώνες με τις ομάδες του μεγάλου-5 δεν θα έχουν κόσμο.

Η ΠΑΕ της Ήπειρου ανακοίνωσε ότι αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν θα εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια και θα έχουν δικαίωμα αγοράς μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση λέει:

«Η Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2023-2024 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες» την Κυριακή (03/09, 21:45), δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς έως και δύο επιπλέον εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν αποκλειστικά από τα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ.

Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι εξής τιμές εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6: 30€

ΘΥΡΑ 9: 20€

ΘΥΡΑ 3VIP: 40€

ΘΥΡΑ 5 GOLD: 50€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γέννησης 2007 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9: 10€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ θα είναι:

ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ από τις 10:00 μέχρι τις 16:00.

Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η προσκόμιση ΑΜΚΑ και δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων (Αστυνομική Ταυτότητα/ Διαβατήριο).

Για τον λόγο αυτό δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ κλειστή θα είναι για τον εν λόγω αγώνα και η διάθεση εισιτηρίων μέσω του Viva.gr.

Με απόφαση της Π.Α.Ε δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους και για τους εντός έδρας αγώνες με ΠΑΟΚ (5 η αγωνιστική), Ολυμπιακό (7 η αγωνιστική), ΑΕΚ (12 η αγωνιστική) και Άρη (22 η αγωνιστική) της σεζόν 2023-2024».

Γενικοί όροι εισόδου στο γήπεδο:

1. Για να μπείτε στο γήπεδο απαιτείται έγκυρο, αριθμημένο και ονομαστικό εισιτήριο, το οποίο να αντιστοιχεί σε μια θέση καθήμενου θεατή. Δεν επιτρέπεται να παραμείνετε σε θέση διαφορετική από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο. Κρατήστε το εισιτήριο σας μέχρι το τέλος του αγώνα.

2. Για την έκδοση και την είσοδό σας στο γήπεδο πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του ΑΜΚΑ ή του διαβατηρίου σας, καθώς και να επιδείξετε αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο για την ταυτοποίησή σας.

3. Τα παιδιά κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα, το ονοματεπώνυμο του οποίου αναγράφεται στο εισιτήριο.

4. Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και η προμήθεια εισιτηρίων για λογαριασμό τρίτων χωρίς άδεια.

5. Πριν ή κατά την είσοδο σας στο γήπεδο θα υποβληθείτε σε σωματικό έλεγχο και έλεγχο αποσκευών.

6. Ο χώρος του γηπέδου είναι υπό συνεχή ηλεκτρονική επίβλεψη. Κατά την είσοδο και την παραμονή σας στο γήπεδο μπορεί να φωτογραφηθείτε, βιντεοσκοπηθείτε ή ηχογραφηθείτε.

7. Ο κάτοχος του εισιτηρίου είναι υπεύθυνος για τυχόν ζημία στη θέση του.

8. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση τις ημερομηνίες, τις ώρες, το γήπεδο διεξαγωγής αγώνα, τους συμμετέχοντες και τις αγωνιστικές περιόδους.

9. Απαγορεύεται η εισαγωγή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν βία (πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, αλκοολούχα ποτά κλπ). Επίσης, απαγορεύεται η είσοδος με ναρκωτικές ή άλλες απαγορευμένες ουσίες, ποδήλατα, μηχανάκια, πατίνια, ρόπαλα, ομπρέλες, καθώς και με κάθε αντικείμενο που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, καθώς και πινακίδες, φυλλάδια και προκηρύξεις με προκλητικό ή άκρως απαίσιο περιεχόμενο.

10. Σε περίπτωση συμμετοχής σε βίαια επεισόδια ή άλλη μη φίλαθλη συμπεριφορά, η ΠΑΕ μπορεί να απαγορεύσει την είσοδο και να απομακρύνει τον θεατή από το γήπεδο.

11. Τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.

12. Η ΠΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για τραυματισμούς, ζημιές ή απώλειες που μπορεί να προκληθούν στους θεατές συνδεδεμένες με τον αγώνα, οι οποίοι μπορεί να προκληθούν οποιασδήποτε φύσεως, καθώς και για τις πράξεις ή τις παραλείψεις της ΠΑΕ.

13. Η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να λαμβάνει μέτρα εναντίον οποιουδήποτε παραβιάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις εισόδου στο γήπεδο, καθώς και να ζητήσει αποζημίωση για οποιαδήποτε ζημία υποστεί, συμπεριλαμβανομένου του κόστους αποκατάστασης τυχόν ζημιάς και τη διεκδίκηση των ποινικών κατηγοριών.

14. Πρέπει να τηρείτε τους όρους του παρόντος και τους γενικούς όρους εισόδου στο γήπεδο που αναρτώνται στα εκδοτήρια και στα επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της ΠΑΕ.

15. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου έχει το δικαίωμα να σας απαγορεύσει την είσοδο ή να σας αποβάλει, αν δεν τηρείτε τους όρους εισόδου στο γήπεδο.

16. Απαγορεύεται στα γήπεδα η συλλογή, η μετάδοση, η παραγωγή και η διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή δεδομένων σχετικά με το παιχνίδι για σκοπούς στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών ή άλλων παράνομων δραστηριοτήτων, εκτός από τις περιπτώσεις που υπάρχει άδεια από τη Super League και τη γηπεδούχο ΠΑΕ. Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπική χρήση. Σε περίπτωση παραβίασης αυτών των όρων, οι παραβάτες φιλάθλοι μπορούν να απομακρυνθούν από το γήπεδο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ