Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην UEFA για την υποστήριξή της στη στελέχωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ).
Η ΕΠΟ δημοσίευσε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της. Στην επιστολή του, ο πρόεδρος κ. Μάκης Γκαγκάτσης ευχαρίστησε τους κκ Τσέφεριν και Θοεδωρίδη, επισημαίνοντας την κρίσιμη συμβολή της UEFA σε αυτή τη διαδικασία.
Ξεχωριστές ευχαριστίες απηύθυνε στον Ζόραν Λάκοβιτς, διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA, και τον Ρομπέρτο Ροσέτι, επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας, σημειώνοντας ότι οι προσωπικές τους ενέργειες συνέβαλαν στην επίλυση ενός σημαντικού ζητήματος για την ΕΠΟ.
Ο κ. Γκαγκάτσης υπογράμμισε ότι οι γνώσεις και η εμπειρία των κκ Lannoy, Valeri και Fernandez, οι οποίοι είναι ήδη αναγνωρίσιμοι στους συλλόγους, διασφαλίζουν την καλή πορεία και επιρροή τους στην ελληνική διαιτησία. Επιπλέον, η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να τους παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες για να ανταπεξέλθουν στο έργο τους.