Δημήτρης Λημνιός: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε στο ματς με την ΑΕΚ – Ο παλιός Λημνιός δεν έχει ακόμα εμφανιστεί»

Δημήτρης Λημνιός: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε στο ματς με την ΑΕΚ – Ο παλιός Λημνιός δεν έχει ακόμα εμφανιστεί»

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού πλησιάζει (24/04, 20:30). Μια συνάντηση που θα έχει μεγάλη σημασία στη μάχη για τον τίτλο. Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε για το σημαντικό αυτό παιχνίδι στην Cosmote TV, δηλώνοντας ότι το Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στο γήπεδο της OPAP Arena.

Μιλώντας για την εμφάνισή του εναντίον της Λαμίας, υπογράμμισε ότι ακόμα δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

-Για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Γνωρίζουμε το στυλ παιχνιδιού της ΑΕΚ και πώς παίζει. Δείξαμε καλή απόδοση στα προηγούμενα παιχνίδια και πιστεύω ότι το κλειδί είναι η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό. Θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση, αγωνία και προσπάθεια. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δυνατό ντέρμπι».

– Σχετικά με την καλή εμφάνισή του κόντρα στη Λαμία και το αν αρχίζει να επιστρέφει ο παλιός Λημνιός: «Ακόμα δεν έχετε δει τον παλιό Δημήτρη Λημνιό, χρειάζομαι περισσότερους αγώνες και ρυθμό για να φτάσω το επίπεδο πριν τον τραυματισμό μου. Στη συγκεκριμένη στιγμή, επικεντρώνομαι στην παραμονή μου στο γήπεδο και στην αυτοπεποίθηση μου. Κρατάω τη θετική εμφάνιση αλλά χρειάζομαι περισσότερη συμμετοχή για να βοηθήσω την ομάδα μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ