Δηλώσεις Τζόρτζεβιτς: Ο Ριβάλντο ήταν φοβερός στα φάουλ, ενώ ο Στέλιος είχε τρομερό πέσιμο

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς δίνει ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Ριβάλντο και τον πρώην συμπαίκτη του, Στέλιο Γιαννακόπουλο. Ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρεται σε πολλά θέματα, όπως τα φάουλ του Ριβάλντο και το πέσιμο του Στέλιου.

Εκφράζοντας τον σεβασμό του για την ικανότητα του Ριβάλντο να εκτελεί φάουλ, ανέφερε: «Ζήσαμε μία χρονιά γεμάτη φάουλ από τον Ριβάλντο. Πέφταμε γύρω από την περιοχή, κερδίζαμε ένα από τα φάουλ και φεύγαμε σαν να είχαμε ήδη κατακτήσει τον κόσμο. Αυτό μας οδήγησε να μην επιδιώκουμε τα αποτελέσματα όπως θα έπρεπε». Επίσης, σχολίασε τον τρόπο που ο Στέλιος προσπαθούσε να εξασφαλίσει πέναλτι, αναφέροντας: «Εγώ δεν είχα πέναλτι και δεν είχα το πέσιμο του Στέλιου. Ήταν τρομερός, σα να σε χτυπάει κεραυνός».

Επιπλέον, ανέλυσε τη συμπεριφορά του πρώην συμπαίκτη του Καστίγιο, τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής ήταν πολύ πειραχτήρι και δεν έδινε πλάκα σε κανέναν, καθώς και τα παιχνίδια των Καστίγιο-Τζιοβάνι στον προπονητή Μπάγεβιτς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ