Δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου μετά το σημαντικό νίκη επί του Βόλου

Δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου μετά το σημαντικό νίκη επί του Βόλου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να κερδίσει τον Βόλο με 2-1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, διατηρώντας έτσι τις ελπίδες του για παραμονή στην Stoiximan Super League.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote Tv, ο Μιχάλης Γρηγορίου επεσήμανε την σημασία του σημερινού αγώνα, αναφερόμενος σε αυτόν ως ένα παιχνίδι όπου κερδίζεις τους έξι βαθμούς. Επίσης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ανέφερε: «Είπαμε στα παιδιά ότι είναι ματς χωρίς επιστροφή, έχουμε άλλες 10 αγωνιστικές αλλά σήμερα είναι από τα παιχνίδια που θεωρητικά είναι σαν να παίρνεις 6 βαθμούς. Θέλαμε τη νίκη, δεν ήρθαμε για την ισοπαλία, ο βαθμός δεν μας αρκεί σε κανένα παιχνίδι. Ακόμη και απέναντι στον Άρη που πήραμε έναν βαθμό δεν ήμουν ικανοποιημένος».

Επίσης, πρόσθεσε: «Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι όταν ισοφαρίζεσαι στο 47′ από μία στατική φάση. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δεν το έβαλαν κάτω, παρά τη δυσχερή βαθμολογική θέση, παλέψαμε το πιστέψαμε, πετύχαμε δεύτερο γκολ, είχαμε 2-3 ακόμη κλασσικές ευκαιρίες, ο Σούλης έκανε εξαιρετική απόκρουση. Είχαμε προβλήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τους Εραμούσπε-Παμλίδη, άλλαξε και ο Νάγκι, να δούμε πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί και των τριών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ