Δηλώσεις του Αναστασίου για την ανάγκη ανασυγκρότησης και αυτοκριτικής

Σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου, οι παίκτες της Κηφισιάς επηρεάστηκαν από το γκολ που δέχτηκαν ανήμερα της λήξης του πρώτου μέρους και έχασαν την συγκέντρωσή τους στο δεύτερο μέρος του αγώνα, θεωρώντας το 0-3 αποτέλεσμα “βαρύ”. Ζήτησε από όλους να γίνουν αυτοκριτική και να διατηρήσουν τη σταθερότητα στην απόδοσή τους, ενώ αναφέρθηκε και στη διετή θητεία του στον πάγκο του Παναιτωλικού.

Ανέλυσε: “Όταν δέχεσαι γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους… Αντί να αντιδράσουμε, εκείνη τη στιγμή δεχθήκαμε το πέναλτι. Αυτό επηρέασε τη συγκέντρωσή μας. Αποφασίσαμε να είμαστε ήρεμοι στο ημίχρονο, αφού υπήρχε ακόμα χρόνος, αλλά στο δεύτερο μέρος, παρά τις φάσεις που δημιουργήσαμε στην περιοχή του αντιπάλου, δεν είχαμε καθαρή σκέψη και ιδέες. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τα κενά και έφτασε στο 3-0, ένα αποτέλεσμα που μας επηρέασε βαριά. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εμείς, δυστυχώς, βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να κάνουμε αυτοκριτική και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας.”

Τέλος, αναφορικά με την επιστροφή του στο Αγρίνιο ως αντίπαλος αυτή τη φορά, σχολίασε: “Η επιστροφή μου στο Αγρίνιο, τόσο με την πόλη όσο και με την ομάδα, μου δημιούργησε ευχάριστα συναισθήματα. Ήταν δύο όμορφα χρόνια και πιστεύω ότι ο κόσμος εκεί εκτίμησε την προσπάθειά μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ