Δηλώσεις Μάντζιου: «Έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό»

Ο Άκης Μάντζιος εκφράζει την πεποίθησή του ότι η ομάδα του Άρη είναι έτοιμη, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, για το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής αναφέρει ότι η διακοπή των πρωταθλημάτων βοήθησε την ομάδα να δουλέψει και να επανέλθουν παίκτες που αντιμετώπιζαν τραυματισμούς.

Σχετικά με τη διακοπή: «Κάθε διακοπή είναι χρήσιμη, καθώς είχαμε αρκετούς τραυματίες και βοήθησε την ομάδα μας».

Ποιους υπολογίζει: «Ο Φαμπιάνο και ο Οντουμπάτζο επέστρεψαν σε καλή κατάσταση, ο Ζουλ είναι διαθέσιμος, ενώ θα παρακολουθήσουμε την κατάσταση του Φεράρι μέχρι τελευταία στιγμή. Επίσης, ο Σαβέριος πήρε δύο εβδομάδες προπόνησης και είναι υγιής μετά από πολύ καιρό».

Σχετικά με την ψυχολογία της ομάδας μετά τη νίκη στον Βόλο: «Ήταν σημαντική νίκη και δουλέψαμε καλά αυτές τις δύο εβδομάδες. Με τις επιστροφές που έχουμε, θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Σχετικά με τον Παναθηναϊκό: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με σταθερό προπονητή και εμφανίζεται ισχυρή και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά παίζουμε στον έδρα μας και με την υποστήριξη των οπαδών μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα για την δυσκολία αυτού του παιχνιδιού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ