Διευκρινίσεις από τον Μαουρίτσιο Σάρι σχετικά με τη συνέντευξή του στο Sky Sports

Διευκρινίσεις από τον Μαουρίτσιο Σάρι σχετικά με τη συνέντευξή του στο Sky Sports

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με προφορικές αναφορές που παρερμηνεύθηκαν κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του στο ιταλικό Sky Sports.

Ο 65χρονος Ιταλός προπονητής ανέφερε ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν και ορισμένα πράγματα του αποδόθηκαν που δεν είχε πει ποτέ.

Σε ένα αναλυτικό σχόλιο, αναφέρει: “Κατά την πρώτη ερώτηση αναφορικά με την αγορά, απέφυγα να αναφέρω ονόματα για να μην εμπλακώ σε άλλα θέματα. Η δεύτερη ερώτηση αναφερόταν σε θέματα τεχνικού περιεχομένου και απάντησα γενικά για τη συμβατότητα με τη Φιορεντίνα και τη Μίλαν.”

Ο Σάρι εξέφρασε τη λύπη του για τις παραποιημένες ερμηνείες των δηλώσεών του και απορία για την προσπάθεια ορισμένων να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προς το όφελός τους. Επέσημείωσε επίσης ότι δεν είναι κατάλληλο να αναφέρεται σε απούσες προσωπικότητες όπως ο Τζο Μπαρόνε για θέματα που δεν είναι πλέον εδώ.

Τελειώνοντας, τονίζει ότι κρατάει για τον εαυτό του την αληθινή εκδοχή των γεγονότων με σεβασμό προς πρόσωπα που δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ