Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ

Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη (24/04, 17:00), η Λαμία θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο των playoffs της Stoiximan Super League. Η ομάδα από τη Φθιώτιδα έχει βγάλει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς, με τη γενική είσοδο να κοστίζει 25 ευρώ.

Ανακοίνωση της Λαμίας:

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φίλους ότι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 24 Απριλίου, στις 17:00 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος».

Οι τρόποι αγοράς εισιτηρίων περιλαμβάνουν:

  • Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr εδώ
  • Απευθείας αγορά από τα γραφεία της ΠΑΕ (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) τις 22/04 και 23/04 από τις 09:00 έως τις 19:00, καθώς και την ημέρα του αγώνα, 24/04 από τις 09:00 έως τις 15:00.

Σημειώνεται ότι δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα και ότι δεν θα διατεθούν προσκλήσεις. Απαιτείται η παρουσία του ΑΜΚΑ για την έκδοση εισιτηρίου. Ο λόγος για την τροποποίηση της διαδικασίας εισόδου στα γήπεδα και τα στάδια, με την ψηφιακή αποθήκευση του εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet.

Όλοι όσοι προτίθενται να παρευρεθούν στο γήπεδο πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Οι κυβερνητικές αποφάσεις απαιτούν αυστηρούς ελέγχους, με κυρώσεις για παραβάσεις όπως η χρήση μη ονομαστικών εισιτηρίων. Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση των φιλάθλων και η συμμόρφωση με τους κανόνες για την ασφάλεια όλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ