Μπακασέτας: «Απολαμβάνω τη συνεργασία με τον Ιωαννίδη-Ντροπή για όσους διέδωσαν αυτές τις φήμες»

Μπακασέτας: «Απολαμβάνω τη συνεργασία με τον Ιωαννίδη-Ντροπή για όσους διέδωσαν αυτές τις φήμες»

Χαίρεται για τη συνεργασία με τον Φώτη Ιωαννίδη δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας, που ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας.

Ο Μπακασέτας τόνισε για το 0-5: «Όλη η ομάδα αφιερώνει τη νίκη στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, που έχασε τον αδερφό του. Ήρθαμε μόνο για ένα αποτέλεσμα και από τα πρώτα λεπτά δείξαμε τη δυναμική μας. Μετά το πρώτο γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα, δεν περιμέναμε λεπτό». Μιλώντας για τη συνεργασία με τον Φώτη Ιωαννίδη, πρόσθεσε: «Είναι μια συνεργασία που ξεκίνησε από την Εθνική. Για μένα είναι πολύ εύκολο να παίζω μαζί του, το απολαμβάνω. Θέλω να το απολαύσουμε, γιατί δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει».

Σχετικά με τον αγώνα με την ΑΕΚ ανέφερε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Είμαστε σε καλή κατάσταση, η ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα, γνωρίζουμε τις αδυναμίες της. Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, στο οποίο κρίνονται πάρα πολλά».

Τέλος, αναφερόμενος σε φήμες για ντόπινγκ στην Εθνική Ελλάδας, είπε: «Είναι απαράδεκτο να σπιλώνονται προσωπικότητες. Αντί να καλύπτουμε ποδοσφαιριστές, βγάζουμε κάτι αναληθές και βρώμικο. Ντροπή σε όσους διέδωσαν αυτές τις φήμες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ