Ατρόμητος: «Θυμωμένοι και απογοητευμένοι για τα γεγονότα με την ΑΕΚ – Κανένα οφσάιντ, χέρι από τον Ζίνι»!

Ατρόμητος: «Θυμωμένοι και απογοητευμένοι για τα γεγονότα με την ΑΕΚ – Κανένα οφσάιντ, χέρι από τον Ζίνι»!

Ο Ατρόμητος εκφράζει την οργή του για τη διαιτησία!

Η ομάδα από το Περιστέρι ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΚ λόγω ενός πέναλτι του Γκατσίνοβιτς στο 95′, ωστόσο έχει σοβαρές διαμαρτυρίες για τη διαιτησία, με τους άνθρωπους της ομάδας να δηλώνουν “απογοητευμένοι για όσα συνέβησαν στο ματς” και να μιλούν για “προκλητική” συμπεριφορά των Αχιλλέα Παπαδόπουλου (διαιτητής), Νικόλαου Σάββα (β βοηθός), Στεφάνου Παπαπέτρου (VAR) και Πέτρου Μωυσιάδη (AVAR).

Αρχικά, οι Περιστεριώτες επισημαίνουν ότι “δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ στο γκολ που ακυρώνεται στον Έρλινγκμαρκ στο 77′, καθώς κανείς δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται εκτεθειμένος ο Έρλινγκμαρκ και αν υπάρχει κάποιος που δεν καλύπτεται είναι ο Τσακμάκης που δεν έχει καμία σχέση με τη φάση”.

Όσον αφορά τη φάση του πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις, το οποίο μετατρέπεται σε γκολ νίκης από τον Γκατσίνοβιτς, αναφέρουν ότι “υποπτεύονται ότι υπήρχε ξεκάθαρο χέρι του Ζίνι. Είναι καθαρό από την τροχιά που ακολουθεί η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση”. Επιπλέον, θεωρούν ότι ο Παπαδόπουλος έσφιξε την σφυρίχτρα νωρίτερα από το αναμενόμενο, σημειώνοντας ότι “υπήρχε φάουλ έξω από την περιοχή στην τελευταία φάση του αγώνα και ο Παπαδόπουλος, λόγω αγωνίας, έδωσε τη λήξη του αγώνα”.

Οι παρατηρήσεις των ανθρώπων του Ατρομήτου δεν σταματούν εκεί, καθώς υπογραμμίζουν ότι “όλη η συμπεριφορά του Παπαδόπουλου και του VAR είναι περισσότερο από προκλητική! Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στον τρόπο σφυριγμάτων στις δύο ομάδες. Ο VAR προσπαθούσε από το πρώτο ημίχρονο να βρει παράβαση του Κεσχρίντα σε ξεκάθαρο φάουλ κατά τη διάρκεια εναέριας διεκδίκησης και με αγκώνες”.

Τέλος, υπάρχουν καταγγελίες κατά του β βοηθού Νικόλαου Σάββα, με τον Ατρόμητο να επισημαίνει ότι “είναι απίστευτο το γεγονός ότι πρώτα δίνει οφσάιντ στη φάση του Έρλινγκμαρκ και μετά δίνει οφσάιντ και στη φάση του πέναλτι του Βαλένσια. Φαίνεται ότι είχε μεγάλη αγωνία να μην κάνει κάποιο λάθος”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ