Αστέρας Τρίπολης: Ο Γκος ανακτάει την καλή του κατάσταση, αλλά ο Βίκο αργεί να επανέλθει

Υπάρχουν ευχάριστα νέα για τον Αστέρα Τρίπολης ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής Σον Γκος βελτιώνει συνεχώς την κατάστασή του και πλησιάζει στο να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής από τη Βόρεια Ιρλανδία βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, ενώ η απόδοσή του στις προπονήσεις είναι εξαιρετική. Ο προπονητής Μίλαν Ράσταβατς σκέφτεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Γκος είναι ένας ποιοτικός χαφ που μπορεί να αγωνιστεί και στην θέση του αμυντικού χαφ («6») και του κεντρικού χαφ («8»). Η εμπειρία του στο παιχνίδι και η ποιότητά του να αγγίζει την μπάλα είναι αποφασιστικοί παράγοντες που θα βοηθήσουν σημαντικά τον Αστέρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Επιπλέον, η ικανότητά του να παίζει με το αριστερό πόδι και η εξαιρετική του προσέγγιση στην άμυνα, τον καθιστούν ιδανικό συνεργάτη με τους υπόλοιπους μέσους της ομάδας, όπως ο Χουάν Μουνάφο και ο Βασίλης Σουρλής.

Η ενεργοποίηση του Γκος αναμένεται να αλλάξει και τη θέση του Ντίνο Γκρόζντανιτς, ο οποίος θα επιστρέψει στον φυσικό του ρόλο ως αμυντικός χαφ.

Από την άλλη πλευρά, ο ποδοσφαιριστής Φέδε Βίκο αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να χρειαστεί αρκετές εβδομάδες ακόμα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο Ράσταβατς υπολογίζει πολύ στον ποιοτικό ποδοσφαιριστή και αναμένει να τον έχει στη διάθεσή του μετά την επόμενη διακοπή, όταν θα είναι πλήρως αναρρώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ