Άρης: «Δεν δίνουμε δικαιώματα – Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα, είμαστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους»

Άρης: «Δεν δίνουμε δικαιώματα – Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα, είμαστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους»

Με μια ανακοίνωση, η ΠΑΕ Άρης ζητά από τον κόσμο να προστατέψει την ομάδα και να μην παραχωρήσει δικαιώματα.

«Ο Άρης δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι σε κανέναν σήμερα. Θα παίξουμε για τον Άρη, για την 110ετή ιστορία μας. Για εσάς. Το σημερινό ντέρμπι είναι μια ακόμη ευκαιρία να δείξουμε γιατί εμείς είμαστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους», επισημαίνουν οι «κίτρινοι».

Η Ανακοίνωση

Φίλοι του Άρη,

Σε λίγες ώρες ολοκληρώνονται τα playoffs. Η ομάδα μας θα κάνει και σήμερα αυτό που ξέρει καλύτερα: Θα παλέψει για τη νίκη και μόνο για τη νίκη.

Αυτό θα το κάνει μαζί με εσάς. Ομάδα και οπαδοί, ένα σώμα, μια ψυχή, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι γεμάτο και θα στείλει ξανά τα δικά του μηνύματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΩΣΤΟΣΟ. Δεν πρέπει να δώσουμε καμία αφορμή. Είναι υποχρέωσή μας όλων να προστατέψουμε όχι μόνο την ομάδα μας αλλά και το «σπίτι» μας, γιατί υπάρχει συνέχεια…

Ο Άρης δεν έχει να αποδείξει τίποτα σήμερα. Σε κανέναν. Θα παίξουμε για τον Άρη, για την ιστορία των 110 χρόνων μας. Για εσάς.

Το σημερινό ντέρμπι αποτελεί μια ακόμη ευκαιρία να αποδείξουμε γιατί εμείς είμαστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους.

Στηρίζουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας. Με πάθος, με ανθρωπιά, αλλά παράλληλα πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία, λογική και αυτοσυγκράτηση.

Δεν πρέπει να γίνει τίποτα παραπάνω. Δεν πρέπει να παραχωρήσουμε κανένα δικαίωμα, ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά το τέλος του αγώνα.

Απόψε προσέχουμε και τον δίπλα μας…

Από νωρίς που θα βρεθείτε στο γήπεδο – οι Θύρες του Κλεάνθης Βικελίδης ανοίγουν στις 17:30 – μέχρι τη στιγμή που θα φύγετε, κανείς μην παρασύρεται από καμία περισταστικότητα. Η προστασία του Άρη είναι ανώτερη από όλα.

Σας περιμένουμε σε λίγες ώρες στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ