Αποχαιρετισμός του Άρη για τον Μιχαλήτσο

Η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε τη μεγάλη θλίψη της για τον χαμό του Γιάννη Μιχαλήτσου μέσω μιας ανακοίνωσης. Οι “κίτρινοι” αποχαιρέτησαν τον αφοσιωμένο “στρατιώτη” της ομάδας που υπηρέτησε από διάφορες θέσεις. Αρχικά, ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια ως βοηθός προπονητής, πρώτος προπονητής και τελευταία ως σκάουτερ.

Η ανακοίνωση του Άρη

Η οικογένεια του Άρη είναι πλέον φτωχότερη, καθώς ο Γιάννης Μιχαλήτσος, μετά από μια δύσκολη και σκληρή “μάχη” με σοβαρά προβλήματα υγείας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών. Ήταν ένας αφοσιωμένος “στρατιώτης” της ομάδας μας, με πολυετή και σημαντική προσφορά.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ήταν μέλος του Άρη από τη δεκαετία του ’70 και του ’80 και άφησε το στίγμα του στη μεγάλη ομάδα εκείνης της εποχής.

Ακολούθησε μια καριέρα ως προπονητής, αρχικά ως βοηθός και στη συνέχεια ως πρώτος προπονητής ή υπηρεσιακός προπονητής, καθώς και ως σκάουτερ της ομάδας μας για πολλά χρόνια.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ήταν αναμφίβολα ένας σημαντικός παίκτης στην ποδοσφαιρική πορεία του Άρη. Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει την βαθιά οδύνη της για την απώλεια του και στέλνει τις ειλικρινείς της συλλυπητήριες στην οικογένεια και τους φίλους του.

Καλό ταξίδι Γιάννη Μιχαλήτσο… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ