Αντίο στον Τζαβέλλα από τον Ατρόμητο: “Καμία μου μετανιώτη – Περισσότεροι “Σπανοί” στο ποδόσφαιρο

Αντίο στον Τζαβέλλα από τον Ατρόμητο: “Καμία μου μετανιώτη – Περισσότεροι “Σπανοί” στο ποδόσφαιρο

Κλείνοντας το κεφάλαιο της παρουσίας του Γιώργου Τζαβέλλα στον Ατρόμητο, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι λύνει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της και αποχαιρετώντας τον ως έναν φίλο. Ο ίδιος υπογράμμισε πως δεν έχει μια στιγμή μετανιώσει για την παρουσία του στην ομάδα, εκφράζοντας τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Σπανό.

Έτσι ανακοινώθηκε

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, μετά από μία σεζόν που προσέφερε στην ομάδα μας.

Ο Τζαβέλλας φόρεσε τη φανέλα του “Αστέρι” 24 φορές και πέτυχε ένα γκολ.

Η συνεργασία με τον Τζαβέλλα ήταν μεγάλη χαρά για τον Ατρόμητο, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει μεγάλη πείρα σε υψηλά επίπεδα και τίμησε τη φανέλα της ομάδας με το εθνόσημο, συμπληρώνοντας 50 συμμετοχές.

Έτσι, ο Γιώργος θα παραμείνει φίλος της ομάδας.

Μετά τη λύση της συνεργασίας, ο Τζαβέλλας μίλησε στο atromitosfc.gr:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ατρόμητου για την όμορφη αυτή χρονιά που περάσαμε μαζί. Δεν μετανιώνω καθόλου για την επιλογή που έκανα πέρυσι τον Σεπτέμβριο να επιστρέψω στην Ελλάδα μέσω του Ατρόμητου.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για τη συνεργασία μας. Είναι άνθρωπος αφοσιωμένος στην πρόοδο του Ατρόμητου και ζει γι’ αυτό τον σκοπό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Γιώργο Σπανό. Είναι αξιόλογος άνθρωπος και είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά μέσα από τη συνεργασία μας στον Ατρόμητο.

Λατρεύει με πάθος το ποδόσφαιρο και τον Ατρόμητο, ενδιαφέρεται δε ιδιαίτερα για την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επίσης αγαπά την Εθνική ομάδα και πάντοτε ήταν δίπλα της. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται περισσότερους “Σπανούς”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ