Ανοιχτό του Ιμπόρα για Ολυμπιακό, στα υπόψη ο Μεϊτέ

Ανοιχτό του Ιμπόρα για Ολυμπιακό, στα υπόψη ο Μεϊτέ

Έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη στον Ολυμπιακό σχετικά με τον Βιθέντε Ιμπόρα. Παρότι νομίζαμε πως θα αποχωρήσει, φαίνεται πως υπάρχει πιθανότητα να μείνει ακόμη στην ομάδα. Η Λεβάντε δεν μπορεί να του δώσει τα χρήματα που επιθυμεί, άρα το μέλλον του είναι αβέβαιο εκεί.

Το γεγονός ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επιθυμεί να τον κρατήσει στην ομάδα είναι σίγουρα θετικό. Ο ταλαντούχος μέσος μπορεί να δώσει πολλά ακόμη, παρά την ηλικία του. Επίσης, μιλάμε και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σουαλιό Μεϊτέ, με τον ΠΑΟΚ να έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Αν ο Ιμπόρα φύγει τελικά, υπάρχουν κι άλλες επιλογές για τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Μακάρι να έρθει και ο Ζοάν Χορδάν από τη Σεβίλλη, αν και το συμβόλαιό του είναι μέχρι το 2027. Όλα αυτά είναι μέρος του σχεδιασμού του Μεντιλίμπαρ για τη νέα σεζόν.

Θα μπορούσαμε να έχουμε και ανακοίνωση σήμερα για τον δανεισμό του Μάρκο Στάμενιτς στη Νότιγχαμ. Ανυπομονώ να δούμε τι άλλες εξελίξεις μας επιφυλάσσει η μεταγραφική περίοδος. Είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα περίοδος για την ομάδα μας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ