Αναλυτική συνέντευξη του Άκη Μάντζιου για τις επικείμενες αγώνες

Αναλυτική συνέντευξη του Άκη Μάντζιου για τις επικείμενες αγώνες

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τις απαραίτητες βελτιώσεις στον Άρη, ειδικά όσον αφορά στα λάθη που πρέπει να αποφεύγονται, προετοιμαζόμενος για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Επισημάνει την σημασία του να μην δέχεται γκολ στην αρχή των αγώνων, ενώ υπογραμμίζει ότι οι ήττες διαφέρουν μεταξύ τους. Επικεντρώνεται στα μαθήματα που πρέπει να αντληθούν από τις προηγούμενες αναμετρήσεις, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον επικείμενο αγώνα, αναφέρεται επίσης στην σημασία της συγκέντρωσης και της σωστής νοοτροπίας της ομάδας. Επισημαίνει ότι οι παίκτες πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους προκειμένου να παρουσιαστούν ανώτεροι στον επόμενο αγώνα. Επικεντρώνεται στην ανάγκη για προσεκτικότητα και συγκέντρωση, υπογραμμίζοντας ότι οι επόμενοι αγώνες απαιτούν σοβαρότητα και αφοσίωση.

Τέλος, αναφέρεται και στη διαχείριση των επικείμενων αγώνων της ομάδας, ενώ τονίζει την ανάγκη για νίκες σε κάθε αναμέτρηση μέχρι το τέλος των playoffs. Αν και το Κύπελλο αποτελεί σημαντικό στόχο, επισημαίνει ότι η ομάδα πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στο επόμενο παιχνίδι, δείχνοντας την αφοσίωσή της στην επιτυχία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ