Αλμέιδα: «Ήταν σημαντικό για την ιστορία της ΑΕΚ να κερδίσουμε, είναι καλά ο Ρότα»

Αλμέιδα: «Ήταν σημαντικό για την ιστορία της ΑΕΚ να κερδίσουμε, είναι καλά ο Ρότα»

Χαιρόμαστε για τη νίκη της ΑΕΚ εναντίον του Άρη και τον τρόπο που επετεύχθη, με την οποία γιορτάστηκαν τα 100 χρόνια του συλλόγου, δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός προπονητής επισημάνθηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι “Η σημερινή νίκη ήταν σημαντική για την ιστορία της ΑΕΚ, λόγω της 100ης επετείου του συλλόγου. Σήμερα οφείλαμε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Είναι ευχάριστο που ο Ρότα είναι καλά μετά το σκληρό χτύπημα που δέχτηκε.”

Αναφέρθηκε επίσης στη σημασία της επιτυχίας και τη σχέση του με την ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας τη συναισθηματική σημασία της συμμετοχής του στον σύλλογο.

Ο Αλμέιδα συζητησε το ματς με τον Άρη, αναφέροντας ότι η ομάδα προσπάθησε να σκοράρει πρόωρα, ενώ εξέφρασε ικανοποίηση για την ασφάλεια στην άμυνα. Σχολίασε επίσης το σκληρό χτύπημα που δέχθηκε ο Ρότα, εξηγώντας ότι παρά τη δυνατή επαφή που είχε με τον αντίπαλο, είναι ευτυχώς σε καλή κατάσταση.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σημασία των 100 χρόνων της ΑΕΚ και τη σκέψη πίσω από την συμμετοχή του στον σύλλογο, δηλώνοντας ευγνώμων για την ευκαιρία που του δόθηκε να εργαστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ