Αλμέιδα: «Είναι όμορφα στην ΑΕΚ, μου φέρονται καλά και αυτό με γεμίζει περηφάνια»

Αλμέιδα: «Είναι όμορφα στην ΑΕΚ, μου φέρονται καλά και αυτό με γεμίζει περηφάνια»

Όπου κι αν βρίσκεται ή μιλά, ο Ματίας Αλμέιδα αγαπάει την ΑΕΚ και δεν το κρύβει. Σε μια μεγάλη συνέντευξη σε ένα κανάλι Youtube της πατρίδας του, της Αργεντινής, μίλησε με πολύ θετικά λόγια για την ομάδα του.

Εστίασε στο θετικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί στην ΑΕΚ και στην ομοιότητα της Ελλάδας με την Αργεντινή, που τον κάνει να αισθάνεται σαν στο σπίτι του.

Αναλυτικά όσα είπε για την ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου στην Ευρώπη και η Ελλάδα προσφέρθηκε. Αποφάσισα να αποδεχτώ ακόμα κι αν η πρώτη μου σύμβαση δε με προστάτευε αν με απολύαν από το πρώτο παιχνίδι. Και τα κατάφερα. Συνέχισα στην ΑΕΚ και υπέγραψα συμβόλαιο μέχρι το 2028. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση και τον ιδιοκτήτη. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πλήρης πάθους για το ποδόσφαιρο, η εμπειρία μου εκεί είναι σαν να είμαι στην πατρίδα μου. Οι Έλληνες λατρεύουν τους Αργεντινούς και αυτό με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Την πρώτη σεζόν κατακτήσαμε το νταμπλ, κάτι μοναδικό για την ιστορία της ΑΕΚ. Η περασμένη σεζόν δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική, όμως τώρα ετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά. Εδώ στην ΑΕΚ είναι άνετα, αισθάνομαι περήφανος για ό,τι καταφέρνουμε. Μας υποστηρίζουν όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές αλλά και ως άτομα.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ