Αλμέιδα: “Ας συνεχίσουμε την πορεία μας και ας βελτιώσουμε τα τελειώματα μας ακόμα περισσότερο”

Αλμέιδα: “Ας συνεχίσουμε την πορεία μας και ας βελτιώσουμε τα τελειώματα μας ακόμα περισσότερο”

Σχετικά με τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, ο Ματίας Αλμέιδα έκανε δηλώσεις, υπογραμμίζοντας τη σημασία για την ομάδα του να συνεχίσει τον ίδιο δρόμο και εκφράζοντας την επιθυμία να δει βελτίωση στην εκτέλεση των φάσεων στην αντίπαλη περιοχή.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

Για τις σκέψεις του κατά τη διάρκεια της διακοπής: «Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου παίρνουν μέρος στις εθνικές ομάδες. Φυσικά, η προπόνηση αλλάζει λόγω της απουσίας τους. Αυτό είναι φυσιολογικό όταν υπάρχουν παίκτες που συμμετέχουν στις εθνικές ομάδες τους».

Για το τι πρόκειται να δουλέψει ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Πρέπει να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε μέχρι τώρα. Είναι σημαντικό να δούμε πώς επιστρέφουν οι διεθνείς και στη συνέχεια να προγραμματίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι παράξενο. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας και να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για τον αντίπαλο».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Είναι μια δύσκολη αντίπαλος, μια ομάδα που είναι πολύ οργανωμένη στο γήπεδο. Έχουν βελτιωθεί σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Πρέπει να σεβαστούμε όλους τους αντιπάλους και να παίξουμε το παιχνίδι μας, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος διαθέτει δυνατά στοιχεία».

Για τη σκέψη του ότι πέρσι έχασε στα Ιωάννινα και το τι πρέπει να προσέξει περισσότερο η ΑΕΚ: «Ο στόχος μου είναι να κερδίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι μας, να βελτιώσουμε τον τρόπο παιξίματος και να ενισχύσουμε τις επιθέσεις μας με περισσότερους στόχους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ