Αντίδραση στην ΑΕΚ για το δελτίο της ΕΛ.ΑΣ: «Καταγγέλλουμε ότι κάνουν πλάτες στους Κροάτες»

Αντίδραση στην ΑΕΚ για το δελτίο της ΕΛ.ΑΣ: «Καταγγέλλουμε ότι κάνουν πλάτες στους Κροάτες»

Οργή έχει προκαλέσει σε όλους στην ΑΕΚ το δελτίο της υποδιεύθυνσης της Αθλητικής Βίας, σχετικά με τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην “Ένωση” είναι σίγουροι για το γεγονός ότι προσπαθεί να δημιουργηθεί η εικόνα μιας συντονισμένης συγκέντρωσης με αφορμή τη διοργάνωση εισιτηρίων.

Όπως αναφέρουν από την ΑΕΚ, πρόκειται για ένα τεράστιο ψέμα που μπορεί να διαψευστεί εύκολα από όλα τα βίντεο που δείχνουν επιθέσεις εναντίον φοβισμένων πολιτών. Αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία είναι ότι αυτή η ισχυριστική γραμμή (που ονομάζεται “εσωτερική ανακάλυψη με σκοπιμότητες”) χρησιμοποιείται ήδη από τους Κροάτες για λόγους άμυνας.

Είναι αποκαλυπτικό, όπως τονίζουν από την ΑΕΚ, ότι μέχρι τότε ούτε οι οπαδοί της, ούτε κάποια αναφορά στον κροατικό Τύπο δεν αναφέρθηκαν στη συνάντηση οπαδών. Ακόμα και αν ήταν αληθές, τονίζουν από την ομάδα, αυτό δεν δικαιολογεί την απουσία της Αστυνομίας, η οποία θα έπρεπε να λάβει αυστηρότερα μέτρα και να έχει στείλει δυνάμεις στην περιοχή εάν υπήρχε συνεννόηση.

Δηλώνουν ότι αυτή η “κακοποίηση” της μνήμης του δολοφονημένου Μιχάλη με σκοπό να εκφοβιστεί η ΕΛ.ΑΣ. και να δημιουργηθεί η εικόνα ενός χούλιγκαν που είχε πάει εκεί για να πλακωθεί, δεν θα περάσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ