ΑΕΚ: Πιθανόν να αποκτήσει βασικό αριστερό μπακ, παρά την παραμονή του Χατζισαφί – Ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη

ΑΕΚ: Πιθανόν να αποκτήσει βασικό αριστερό μπακ, παρά την παραμονή του Χατζισαφί – Ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της οψιόν του συμβολαίου του Εχσάν Χατζισαφί, κρατώντας έτσι τον 34χρονο αριστερό μπακ στο ρόστερ της. Ο παίκτης έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή Ματίας Αλμέιδα τόσο για τις εμφανίσεις του στο γήπεδο, όσο και για τον χαρακτήρα του, καθώς και έξω από αυτό. Ο Χατζισαφί αποτελεί αξιόπιστη επιλογή στην άμυνα και ενδιαφέρει ομάδες της πατρίδας του, αλλά το να παραμείνει στην ΑΕΚ ήταν η προτεραιότητά του.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ εξετάζει την ενίσχυση στο αριστερό μπακ, με στόχο να βρει τον βασικό επιλογή. Αυτή η κίνηση θα επιτρέψει στην ομάδα να λάβει την καλύτερη απόφαση, έχοντας στη διάθεσή της τους Χατζισαφί και Πήλιο.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ εξετάζει επίσης την περίπτωση του ελεύθερου Δημήτρη Γιαννούλη, που έχει εκφράσει προτίμηση για μεταγραφή στο εξωτερικό. Ωστόσο, οι αρμόδιοι της ΑΕΚ εξετάζουν τρόπους να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για να τον αποκτήσουν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προχωρημένες εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο της ΑΕΚ, με την αναμονή να συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, όταν ο προπονητής θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την προετοιμασία της νέας σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ