Η ΚΑΕ Άρης αποφάσισε να δώσει δωρεάν είσοδο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για τον αγώνα Κυπέλλου με το Περιστέρι στις 17 Ιανουαρίου. Ο λόγος είναι η αλλαγή προγράμματος, που μετατρέπει αυτό που ήταν να γίνει αγώνας πρωταθλήματος σε ματς για τα play in του Κυπέλλου. Οι φίλαθλοι του Άρη θα δουν την ομάδα στο Nick Galis Hall αντί στην Αθήνα.
Αλλαγή ημερομηνίας λόγω ευρωπαϊκών αγώνων
Το ματς ήταν προγραμματισμένο για την 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL, αλλά έπρεπε να αλλάξει εξαιτίας των υποχρεώσεων και των δύο ομάδων στην Ευρώπη. Δεν υπήρχαν άλλες ημερομηνίες για να γίνει ο αγώνας που θα αποφασίσει την πρόκριση στο Final 8. Ο Άρης φιλοξενεί το Περιστέρι το Σάββατο στις 16:00, ενώ το πρωτάθλημα μεταφέρεται για αργότερα.
Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας
“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson ενημερώνει ότι υπήρξε αλλαγή αναφορικά με τον αγώνα απέναντι στο Περιστέρι Betsson, για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 17/01, στην Αθήνα, όμως αντ’ αυτής, το ίδιο Σάββατο (16:00) θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» ο αγώνας για τα Play In του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στους ίδιους αντιπάλους.
Ο λόγος γι’ αυτό ήταν η μη ύπαρξη άλλων ημερομηνιών για τον αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στο Final 8 του Κυπέλλου, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΑΡΗ Betsson και του Περιστερίου Betsson. Η αναμέτρηση του πρωταθλήματος θα μετατεθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Συνεπώς, το ερχόμενο Σάββατο 17/01, ο ΑΡΗΣ Betsson θα φιλοξενήσει την αθηναϊκή ομάδα στο «Nick Galis Hall».
Ενημερώνουμε ότι, παρά το γεγονός ότι αυτό δεν προβλεπόταν στο αρχικό «πακέτο», οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα εισέλθουν δωρεάν στον αγώνα Κυπέλλου, ως ένα ελάχιστο «ευχαριστώ» για τη στήριξή τους στην ομάδα.”
Με αυτή την κίνηση, ο Άρης δείχνει εκτίμηση στους πιστούς οπαδούς, που στηρίζουν την ομάδα σε όλους τους αγώνες.