Ο Σπανούλης μιλάει για την αυτοθυσία στην Εθνική Ομάδα

Ο Σπανούλης μιλάει για την αυτοθυσία στην Εθνική Ομάδα

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας για το Προολυμπιακό Τουρνουά έχει ξεκινήσει, με τα πρώτα τεστ να είναι προ των πυλών (21/6, 20.00 Ελλάδα – Πολωνία στο ΣΕΦ).

O Βασίλης Σπανούλης μίλησε κατά τη διάρκεια της media day της Εθνικής, αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας και το σημαντικό αντίπαλο σουτ που δεν ξεχνάει μετά από 16 χρόνια!

Για την κατάσταση της εθνικής ομάδας εν όψει του Προολυμπιακού: “Χαίρομαι που είμαστε εδώ για να ξεκινήσουμε αυτήν τη σοβαρή προσπάθεια. Είμαστε σε καλή φόρμα, ακόμα καλύτερη από ό,τι περίμενα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αλλά τα παιδιά είναι αφοσιωμένα για καλή προσπάθεια.”

Για το κίνητρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες: “Υπάρχει τεράστιο κίνητρο από όλα τα παιδιά. Δεν είναι επιτυχία να πας στους 16. Πρέπει να προσπαθήσουμε για κάτι μεγαλύτερο. Σίγουρα έχουμε τη διάθεση και το κλίμα για αυτό.”

Για την τελευταία συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008: “Ακόμη και τώρα θυμάμαι το σουτ που έχασα και γελάω! Έχουμε μια νέα ευκαιρία μπροστά μας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε με πείσμα και πίστη!”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ