Ο Γιώργος Παπαγιάννης εκφράζει την σημασία της συμμετοχής στην Εθνική Ομάδα

Ο Γιώργος Παπαγιάννης εκφράζει την σημασία της συμμετοχής στην Εθνική Ομάδα

Ο παίκτης της Εθνικής Ομάδας, Γιώργος Παπαγιάννης, τονίζει ότι δεν υπάρχει παίκτης που να μην αισθάνεται την υπερηφάνεια που προκαλεί η συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα.

Παρακάτω η ανάλυσή του σε συνέντευξη που παραχώρησε στη FIBA:

Για την ομιλία του Σπανούλη: “Μικροί ήμασταν όλοι, ονειρευόμαστε αυτήν τη στιγμή και είναι μεγάλη τιμή να αγωνιζόμαστε στην Εθνική. Αισθανόμαστε υπερήφανοι που παίζουμε για τον κόουτς Σπανούλη, που έχει διεκδικήσει μετάλλια και διακρίσεις με την Εθνική Ομάδα. Έχει δώσει τόσα πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και είμαστε χαρούμενοι που είναι ο προπονητής μας.”

Για το ταξίδι στην Εθνική μέσα στα Παράθυρα: “Αισθανόμαστε χαρά για την επανένωση στην Εθνική και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Δεν νομίζω ότι κάποιος παίκτης θα αισθανόταν δυσαρεστημένος. Το προηγούμενο καλοκαίρι, λείψαμε αρκετό καιρό για τις διοργανώσεις και το κλίμα που δημιουργήθηκε μεταξύ μας ήταν μοναδικό. Μετά, όταν έφυγα για το εξωτερικό, μου έλειπε αυτό το κλίμα. Να έχεις τον ίδιο στόχο, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η σημαία.”

Για την κούραση: “Φέτος τα πράγματα ήταν πιεσμένα. Καταλαβαίνω ότι λόγω των αγώνων, των προπονήσεων και των ταξιδιών, κάποιοι παίκτες ήταν πιο κουρασμένοι. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω ότι όσοι συμμετέχουμε δεν παραπονιόμαστε. Αισθανόμαστε υπερήφανοι που παίζουμε για την Εθνική. Αλλιώς, δεν θα ήμασταν εκεί.”

Για το απωθημένο με την Εθνική ομάδα: “Ναι, έχω απωθημένο. Και όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι παίκτες όπως ο Νικ, ο Σλούκα. Όλοι έχουν ένα απωθημένο.”

Για τον τρόπο που θα εκπληρωθεί το απωθημένο: “Με μία διάκριση. Όχι σε συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά ένα μετάλλιο είναι σημαντικό για όλους μας.”

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ