Το Transformers x G.I. Joe – Μία επική live-action ταινία που ενώνει τα franchise!

Το Transformers x G.I. Joe – Μία επική live-action ταινία που ενώνει τα franchise!

Αν παρακολουθήσατε την ταινία Transformers: Rise of the Beasts, τότε θα θυμάστε ότι στο τέλος υπήρχε μια υπόνοια για σύνδεση με ένα άλλο δημοφιλές franchise, το G.I. Joe. Τώρα, η Paramount Pictures αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μια live-action ταινία που θα ενώνει αυτά τα δύο franchises.

Στο CinemaCon 2024, η εταιρία ανακοίνωσε το επερχόμενο crossover με τίτλο Transformers x G.I. Joe, το οποίο παράγεται από τον Steven Spielberg. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας ακόμα.

Επίσης, οι παραγωγοί του Transformers, όπως ο Lorenzo di Bonaventura, επιστρέφουν για τη δημιουργία αυτού του επικού crossover, συνεργαζόμενοι με τους Mark Vahradian, Michael Bay, Tom DeSanto και Don Murphy.

Εκτός από αυτό, η Paramount Pictures ετοιμάζει και μια animated ταινία με τίτλο Transformers One, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου. Οι Chris Hemsworth και Scarlett Johansson θα δώσουν φωνή σε χαρακτήρες της ταινίας.

Το Transformers: Rise of the Beasts κυκλοφόρησε πέρσι και σημείωσε άνω των 400 εκατομμυρίων δολαρίων στο box office, ενώ το 2021 είδαμε το Snake Eyes, μέρος του G.I. Joe universe, το οποίο δυστυχώς δεν είχε μεγάλη επιτυχία με μόλις 40 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ