Το αριστούργημα Interstellar θα προβληθεί εκ νέου στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Το αριστούργημα Interstellar θα προβληθεί εκ νέου στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Μία από τις καλύτερες ταινίες του δημιουργού Christopher Nolan αναμένεται να επανακυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αυτόν τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για το Interstellar, με πρωταγωνιστές τους Matthew McConaughey στο ρόλο του Cooper και την Anne Hathaway στο ρόλο της Brand.

Η ταινία γιορτάζει τα 10 χρόνια της φέτος και η εταιρεία παραγωγής Paramount Pictures ανακοίνωσε ότι η επανέκδοση θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες, με την υποστήριξη της τεχνολογίας IMAX σε 70mm φιλμ. Επιπλέον, η ταινία θα είναι διαθέσιμη και σε ψηφιακή μορφή για όσους επιθυμούν να ζήσουν ξανά αυτήν την εμπειρία, με την προτίμηση του ίδιου του Nolan.

Η επανέκδοση αυτή θα γίνει με τη συνεργασία των εταιρειών Paramount Pictures και Warner Bros. με στόχο την προβολή της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες, με πιθανότητα προβολής και στην Ελλάδα, αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες προβολής.

Ακολουθεί η σύνοψη της ταινίας:

Σε ένα μέλλον όπου η Γη έχει καταστραφεί και η τροφή γίνεται σπάνιο αγαθό, ένα ταξίδι στο διάστημα αποτελεί τη μοναδική ελπίδα για την ανθρωπότητα. Το Interstellar παρουσιάζει τις περιπέτειες μιας ομάδας εξερευνητών που αναλαμβάνουν μια ηρωική αποστολή: να ταξιδέψουν μέσω μιας πύλης στο χρόνο, εκτός των φυσικών περιορισμών, για να ανακαλύψουν εάν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια.

yiHPu4A

Το Interstellar κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2014 και έγινε άκρως επιτυχημένο τόσο από πλευράς κριτικής όσο και οικονομικής απόδοσης, ξεπερνώντας τα 733 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Θεωρείται μια από τις κορυφαίες ταινίες των τελευταίων ετών και μία από τις πιο σημαντικές ταινίες του Nolan, ο οποίος απέσπασε φέτος το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας για το Oppenheimer.

Πέρα από τους Matthew McConaughey και Anne Hathaway, στην ταινία συμμετείχαν επίσης οι Ellen Burstyn, Mackenzie Foy, John Lithgow, Timothée Chalamet, David Oyelowo, Collette Wolfe, Francis X. McCarthy, Bill Irwin, Andrew Borba, Wes Bentley, William Devane, Michael Caine, Casey Affleck και πολλοί άλλοι.

Ο Nolan είχε αποκαλύψει πως στο Interstellar επηρεάστηκε από τις ταινίες Blade Runner (1982), 2001: A Space Odyssey (1968) και Metropolis (1927). Το Interstellar είχε σημαντική παρουσία στα Oscars, κερδίζοντας το βραβείο Ειδικών Εφέ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους, αν δεν έχετε ακόμη παρακολουθήσει την ταινία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ