Οι Κυριότεροι Συνέχειες Τρόμου που Θα Εμφανιστούν το 2025!

Οι Κυριότεροι Συνέχειες Τρόμου που Θα Εμφανιστούν το 2025!

Τα τελευταία χρόνια, οι ταινίες τρόμου έχουν αναδειχθεί δραματικά, με παλιά franchises να επιστρέφουν με επιτυχία και νέες σειρές να καταφέρνουν εξίσου καλά.

Αρκετές εταιρίες έχουν ήδη ανακοινώσει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των επερχόμενων τρομακτικών ταινιών τους. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε τις πιο σημαντικές προβολές που θα γίνουν στις αίθουσες τον ερχόμενο χρόνο. Ξεκινώντας, αξίζει να αναφερθεί ότι το Final Destination επιστρέφει με την ολοκαίνουργια ταινία Final Destination: Bloodlines, η οποία έχει προγραμματιστεί για το 2025.

Το franchise του Saw θα επανέλθει επίσης με το Saw XI (Saw 11), που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου του 2025. Μια εβδομάδα αργότερα, στις 17 Οκτωβρίου, θα είναι διαθέσιμο το sequel του The Black Phone, με λίγες λεπτομέρειες ακόμα γνωστές για αυτήν την ταινία.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι αναμένεται το Insidious 6 από τη Sony Pictures, με πρεμιέρα και αυτό το 2025, αν και λίγες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει ακόμα. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο κεφάλαιο της σειράς τρόμου σύντομα.

Επιπλέον, στις 27 Ιουνίου του 2025 θα κάνει πρεμιέρα το M3GAN 2.0 από τη Universal Pictures, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 20 του ίδιου μήνα, αναμένεται το ανυπομονησίας πλήρες 28 Years Later.

Τέλος, το Five Nights at Freddy’s αποτελεί το πιο φιλόδοξο έργο της Blumhouse, με την κυκλοφορία του Five Nights at Freddy’s 2 να είναι προγραμματισμένη για τις 5 Δεκεμβρίου του 2025.

Φυσικά, μέσα στο 2025 θα δούμε κι άλλες ταινίες τρόμου, οπότε μελλοντικά θα ανανεώσουμε τον κατάλογο. Ποιο sequel τρόμου σάς ενδιαφέρει περισσότερο; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ