Ο Hugh Jackman μιλά για την επιστροφή του ως Wolverine στο Deadpool 3

Ο Hugh Jackman μιλά για την επιστροφή του ως Wolverine στο Deadpool 3

Παρά το ότι είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του ως Wolverine μετά το “Logan”, ο Hugh Jackman επέστρεψε στον ρόλο για το Deadpool 3. Στη νέα του συνέντευξη στο Fandango, αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Ο Jackman εξηγεί ότι η επιθυμία να ενώσει δυνάμεις με τον Ryan Reynolds ως Deadpool ήταν τόσο ισχυρή που δεν μπορούσε να την αγνοήσει, παρά τις αρχικές δηλώσεις του για απόσυρση. “Το να ξαναβρεθούν μαζί ο Deadpool και ο Wolverine… Το ήξερα, το ήξερα ότι οι fans το ήθελαν από τοτε που φόρεσα τα νύχια μιας και ο κόσμος μιλούσε για αυτούς τους δύο”, ανέφερε.

Παρά το γεγονός ότι είχε δηλώσει ότι είχε τελειώσει, ο Jackman παραδέχεται ότι η επανένωση με τον Reynolds για το Deadpool 3 ήταν αποφασιστική. Έκανε την απόφαση να συμμετάσχει στην ταινία χωρίς καν να συζητήσει με τον ατζέντη του.

Η ταινία “Deadpool & Wolverine” θα βγει στις αίθουσες στις 24 Ιουλίου του 2024, με τον Shawn Levy στη σκηνοθεσία και πλούσιο καστ που περιλαμβάνει τους γνώριμους φίλους του Deadpool από τις προηγούμενες ταινίες.

sources: fandango.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ