Μια ταινία μυστηρίου βασισμένη σε best seller έρχεται στο Netflix

Μια ταινία μυστηρίου βασισμένη σε best seller έρχεται στο Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει στην πλατφόρμα του μια ταινία που αποτελεί μεταφορά ενός δημοφιλούς βιβλίου. Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Μαΐου θα είναι διαθέσιμη η ταινία Where the Crawdads Sing (Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες).

Η ταινία είχε πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ελλάδας τον Σεπτέμβριο του 2022 και τώρα είναι έτοιμη να κάνει το ντεμπούτο της στο Netflix. Η σκηνοθεσία ανήκει στην Olivia Newman, ενώ το σενάριο επιμελήθηκε η Lucy Alibar.

Η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής:

Το φιλμ είναι μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου, βασισμένη στο δημοφιλές μυθιστόρημα, που αφηγείται τη ζωή της Κάιας, ενός κοριτσιού που μεγάλωσε μόνο στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας.

Η Κάια, γνωστή και ως “Πιτσιρίκα του Βάλτου”, είχε απομονωθεί από την κοινότητά της, μέχρι που δύο νέοι της πόλης την ανακαλύπτουν. Ωστόσο, ένας από αυτούς βρίσκεται νεκρός, και η Κάια βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης.

Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, αποκαλύπτονται πολλά μυστικά που κρύβονταν στον βάλτο, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την αλήθεια και τη φύση των γεγονότων.

Στο καστ συμμετέχουν οι: Taylor John Smith, Garret Dillahunt, Daisy Edgar-Jones, Harris Dickinson, David Strathairn, Eric Ladin, Ahna O’Reilly, Michael Hyatt και Joe Chrest.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από την 1η Μαΐου. Απολαύστε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους παρακάτω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ