Η ταινία “Ο Batman” με τον Robert Pattinson προστέθηκε στο Netflix και κατέκτησε τις κορυφαίες θέσεις των charts

Η ταινία “Ο Batman” με τον Robert Pattinson προστέθηκε στο Netflix και κατέκτησε τις κορυφαίες θέσεις των charts

Το Netflix ανανέωσε το περιεχόμενό του προσθέτοντας νέες και παλιότερες ταινίες, με μερικές από αυτές να γίνονται αμέσως αγαπητές στο ελληνικό κοινό και να βρίσκονται στην κορυφή των charts.

Συγκεκριμένα, η ταινία Atlas με τη Jennifer Lopez, μια πρωτότυπη παραγωγή του Netflix, κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα των δέκα κορυφαίων ταινιών, ακολουθούμενη από το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore του 2022 στη δεύτερη θέση.

Επίσης, η παλαιότερη ταινία Minions: The Rise of Gru βρέθηκε στην τρίτη θέση, ενώ ο The Batman με τον Robert Pattinson κατέλαβε την τέταρτη θέση. Στην πέμπτη θέση βρέθηκε το Ice Age 3.

Στον έκτο χώρο βρέθηκε μια νέα ταινία του Netflix, το In Good Hands 2. Η λίστα συμπληρώνεται με το Ice Age 5, τη Σμύρνη μου Αγαπημένη, το Mother of the Bride και το Golden Kamuy.

Οι δέκα δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή:

  1. Atlas
  2. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
  3. Minions: The Rise of Gru
  4. The Batman
  5. Ice Age 3
  6. In Good Hands 2
  7. Ice Age 5
  8. Σμύρνη μου Αγαπημένη
  9. Mother of the Bride
  10. Golden Kamuy

Αναφορά στην ταινία “Atlas”:

Στο Atlas, η Lopez υποδύεται μια αναλύτρια δεδομένων που ψάχνει την ελπίδα της σε μια τεχνητή νοημοσύνη, καθώς ένα ρομπότ ξεφεύγει από τον έλεγχό του. Εκτός από τη Lopez, συμμετέχουν οι Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla και Mark Strong. Το σενάριο είναι των Leo Sardarian και Aron Eli Coleite.

Η υπόθεση του Atlas είναι η εξής: Μια αναλύτρια δεδομένων (Jennifer Lopez) αναγκάζεται να βρει την ελπίδα της σε μια τεχνητή νοημοσύνη, όταν ένα ρομπότ βγαίνει εκτός ελέγχου.

Για ό,τι νεότερο, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ