Η Εντυπωσιακή Κίνηση του Adam Driver που Έκανε Θόρυβο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εντυπωσιακή Κίνηση του Adam Driver που Έκανε Θόρυβο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπάνια πλέον βλέπουμε τέτοιες ενέργειες στον κινηματογράφο, αλλά είναι καλό που υπάρχουν καλλιτέχνες όπως ο Adam Driver που διατηρούν το πνεύμα ζωντανό. Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας ταινίας “Megalopolis” από τον θρυλικό σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα στο Φεστιβάλ Καννών το 2024, ένα επεισοδιακό συμβάν έδειξε την κλάση του Adam Driver, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως καλλιτέχνης. 

Καθώς το κοινό έδινε ένα περίπου 10λεπτο standing ovation, ο Driver, πρωταγωνιστής του “Megalopolis” υποδύοντας τον αρχιτέκτονα Ceasar Catilina, παρατήρησε την κάμερα να τον γυρίζει και αποφάσισε να στρίψει τον φακό προς τον Κόπολα που καθόταν δίπλα του. 

Με αυτήν τη γενναία κίνηση, έδειξε στο κοινό ποιος αξίζει πραγματικά τον θρίαμβο, στρέφοντας την απόλυτη αναγνώριση στον…οραματιστή της “Μεγαλόπολης”. Η κίνηση του Driver έγινε αμέσως viral στα social media, με εκατομμύρια προβολές σε πλατφόρμες όπως το Instagram, TikTok και άλλες. Ο Coppola επίσης μάχεται εδώ και πάνω από 40 χρόνια για να πραγματοποιήσει την όρασή του στη μεγάλη οθόνη, με ένα κόστος που ανέρχεται σε $120 εκατομμύρια από την προσωπική του τσέπη.

Απολαύστε την viral στιγμή από την πρεμιέρα του Megalopolis

Το cast του Megalopolis περιλαμβάνει πολλούς διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Adam Driver, Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Jon Voight, Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Laurence Fishburne (The Matrix), Aubrey Plaza, Shia LaBeouf (Fury),

Η ιστορία ακολουθεί τον Ceaser Catilina (Driver), ένα φιλόδοξο αρχιτέκτονα που επιδιώκει να αναστήσει τη “Νέα Ρώμη” σε μια τεχνοτροπία, αγωνιζόμενος ενάντια στο δήμαρχο Franklyn Cicero (Esposito) που επιθυμεί να διατηρήσει την υφιστάμενη απληστία και ανικανοποίητη εξουσία. Κάθεται μεταξύ τους η κόρη του dulia Cicero (Emmanuel) που αναπτύσσει συναισθήματα για τον Ceasar, δημιουργώντας σύγχυση στην αφοσίωσή της.

Παρακολουθήστε το teaser trailer του Megalopolis, περιμένοντας ανυπόμονα την ημερομηνία κυκλοφορίας στις ελληνικές αίθουσες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ