Έρχεται μια νέα ταινία spin-off από τον κόσμο του John Wick

Έρχεται μια νέα ταινία spin-off από τον κόσμο του John Wick

Το John Wick ολοκληρώθηκε με την τέταρτη ταινία του, αλλά το σύμπαν του φαίνεται να συνεχίζεται. Μετά τη σειρά The Continental και την προσεχή ταινία Ballerina με την Ana De Armas, φαίνεται ότι υπάρχει και ένα ακόμη project.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, ετοιμάζεται μια ακόμη spin-off ταινία βασισμένη στον χαρακτήρα του Caine από το John Wick: Chapter 4, όπου ενσαρκώνεται από τον Donnie Yen.

Η Lionsgate αναπτύσσει την ταινία του Caine, με τον Yen να επιστρέφει στον ρόλο του. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο Hong Kong το 2025, ενώ ο σκηνοθέτης και το υπόλοιπο cast δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει ότι εργαστεί στο John Wick: Chapter 4 ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, καθώς η δράση και οι χαρακτήρες είναι συναρπαστικοί και εκφραστικοί.

Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις για το αν θα υπάρξει και το John Wick: Chapter 5, με τον Stahelski να έχει πολλές ιδέες. Η Lionsgate ετοιμάζει επίσης την ταινία του Caine, την ταινία Ballerina και μια ακόμη σειρά μετά την επιτυχία του The Continental.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ